Budapest, XI. kerület Péterhegyi út 81

 

Egyben a természettel és mégis a városban!

 A város tömegközlekedési eszközökkel és autóval egyaránt könnyedén és gyorsan megközelíthető. A lakópark közvetlen közelében található a 150, 250, 250B, 251, 251A és a 941 busz megállója, amivel közvetlen az Etele téri vasútállomás és Metro megálló is valamint a 41-es villamos, amivel a Batthyány tér is csak fél óra. Mindezek mellett a környék infrastruktúrája is kiváló. Séta távolságra található bevásárlási lehetőségek, a közelben gyógyszertár, valamint orvosi rendelő, villamossal a Savoya Park.

12 ÉPÜLET

Több mint 16 lakástípus

Penthouse lakásaink

Épületről

Elegáns, kis lakásszámú épületek

Tágas és napfényes teraszok, panorámás lakások

Modern, panorámás, tágas, napfényes teraszokkal kialakított otthonokat építünk, az épületek legfelső emeletén penthouse lakásokkal. Élvezze a hely adottságainak köszönhetően mindig friss, kristálytiszta levegőt és a környék panorámáját! A Lakópark 12 épületből álló, liftes lakóházak, színes és különböző elrendezésű lakáskínálatával minden igényt kielégítő választási lehetőséget biztosít új tulajdonosai számára. A középső épületben egy orvosi rendelő és a portaszolgálat is kialakításra kerül.

Zöld környezet

A budai oldal szélén, természetvédelmi terület határán, füvesített, parkosított belső területekkel, megújuló energia által támogatott közvilágítás, lift és a fűtés.

0-24 portaszolgálat

Nem csak kényelméről, de 0-24 portaszolgálattal biztonságáról is gondoskodunk! A kertváros nyugalmát nem csak a csend és a kellemes zöld környezet biztosítja, hanem a közvetlen lifttel elérhető lakások és teremgarázsok is. Központi helyen Orvosi rendelő kerül kialakításra, Garázsban elektromos autó töltési lehetőség lesz elérhető.

CSOK IGÉNYELHETŐ

Családalapítás előtt áll?

Felkeltettük érdeklődését?

Ne habozzon, mert lakásaink nagyon kelendőek a piacon! Találja meg velünk a stílusához legjobban illő lakást!

Elérhetőségeink

+36 70 756 3156

+36 1 618 5268

lpeterhegy@gmail.com

ertekesites@peterhegyilakopark.hu

1112 Péterhegyi út 81. – Kapolcs utca sarok (Kapolcs utca 1-7, ha autóval érkezik)”