XI. kerület ÚJBUDÁN, Rózsavölgyben, a belvároshoz közel kínálunk lakásokat 47 nm-től elérhető áron, már 47,21 M forinttól.

A lakópark zárt, körbekerített, zöldövezeti környezetben van, a hosszúréti patak szomszédságában 24 órás portaszolgálattal.

A Budai hegyek gyorsan, könnyedén megközelíthetőek, de kiváló elhelyezkedésének köszönhetően népszerű a belvárosban dolgozó, de mégis csendes zöld környezetre vágyó emberek körében is.

A Lakópark 12 épületből álló, liftes lakóháza, színes és különböző elrendezésű lakáskínálatával minden igényt kielégítő választási lehetőséget biztosít új tulajdonosai számára. A középső épületben egy orvosi rendelő és a portaszolgálat is kialakításra kerül.

Az épületek elhelyezkedésénél és tájolásánál törekedtünk arra, hogy minden lakás amellett, hogy napfényes, rendelkezzen legalább egy terasszal. Ezek alól csak a 47 nm-es lakások kivételek az emeleti szinteken.

A lakások mérete a 47 nm-s másfél szobás lakástól a 138 nm-es ötszobás és a körpanorámás tetőteraszos, belső kétszintes, exkluzív penthouse otthonokig is megtalálhatóak, gondolva a számos igényre.

A lakások kulcsrakész állapotban magas minőségű kivitelben kerülnek átadásra, padlófűtés is kialakításra kerül a hidegburkolatok alatt. Belső terek kialakításában van lehetőség változtatásokra.

Az épületek szolár panelekkel lesznek felszerelve, illetve hőszivattyús rendszer lesz kialakítva, amelyek az A-s környezeti besorolást növelik, továbbiakban jelentősen csökkentik a víz és fűtés költségeit.

Valamennyi lakáshoz lehetőség nyílik garázs és tároló vásárlására is.

Így épül a Péterhegyi lakópark

Képek az építkezésről

Felkeltettük érdeklődését?

Ne habozzon, mert lakásaink nagyon kelendőek a piacon! Találja meg velünk a stílusához legjobban illő lakást!