XI. kerület ÚJBUDÁN, Rózsavölgyben, a belvároshoz közel kínálunk lakásokat 43 m²-től elérhető áron, már 56 M forinttól.

A Lakópark zárt, körbekerített, zöldövezeti környezetben van, a Hosszúréti-patak szomszédságában 0-24 órás portaszolgálattal.

A Budai hegyek gyorsan, könnyedén megközelíthetőek, viszont kiváló elhelyezkedésének köszönhetően népszerű a belvárosban dolgozó, de mégis csendes zöld környezetre vágyó emberek körében is.

A Lakópark 12 épületből álló, liftes lakóházak, színes és különböző elrendezésű lakáskínálatával minden igényt kielégítő választási lehetőséget biztosít új tulajdonosai számára. A középső épületben egy orvosi rendelő és a portaszolgálat is kialakításra kerül.

Az épületek elhelyezkedésénél és tájolásánál törekedtünk arra, hogy minden lakás amellett, hogy napfényes, rendelkezzen legalább egy terasszal. Ez alól csak a 43-47 m²-es lakások kivételek az emeleti szinteken.

A lakások mérete a 43 m²-s másfél szobás lakástól a 300 m²-es ötszobás és a körpanorámás tetőteraszos, belső kétszintes, exkluzív Penthouse otthonokig is megtalálhatóak, gondolva a számos igényre.

A lakások kulcsrakész állapotban, magas minőségű kivitelben kerülnek átadásra, a hidegburkolati terek alatt egyénileg, helyiségenként szabályozható padlófűtési rendszer került kialakításra. A hálószobák radiátoros fűtési rendszerrel ellátottak. A teljes fűtési rendszer rádiófrekvenciás termosztáttal szabályozható.

Az épületek szolár panelekkel lesznek felszerelve, illetve hőszivattyús rendszer lett kialakítva, amelyek együttesen AA és AA+-os hiteles energetikai besorolást eredményez, ebből kifolyólag jelentősen csökken a meleg víz és a fűtés költsége, illetve a közös költségé is.

Valamennyi lakáshoz lehetőség nyílik garázs és tároló vásárlására is.

Így épül a Péterhegyi lakópark

Képek az építkezésről

Felkeltettük érdeklődését?

Ne habozzon, mert lakásaink nagyon kelendőek a piacon! Találja meg velünk a stílusához legjobban illő lakást!